onsdag 11. februar 2009

Trenger du en ny skrift?

Hos Fonteria kan man laste ned alle mulige skrifter og bilder / symboler til både PC og Mac .... gratis! Manfred Klein oppfordrer å gi en gave til Leger uten grenser.
Under lenken her finner der Manfreds imponerende arkiv ... med skrifter, tekster, bilder. Ikke helt enkelt å komme fram noen gang, men absolutt verdt å se på.

Da Wanda



DaWanda er det europeiske svaret til Etsy(eller vel mest tyske, men du kan klikke på det engelske flagget) . Her selger kunstner og litt mindre kunstner sine produkter (plattformen er åpen til alle, så hvis dere har noe å selge ....). Material til det meste kan man også få kjøpt på DaWanda.


Lampen kan du finne her.



Trykket finner du in denne DaWand-shop.

Finner hos denne DaWanda-shop.

Whatever Martha (Stewart)!

Jeg har hørt fra forskjellige kilder at Martha Stewart er ganske populær i Norge for tiden, spesielt blant ammende mødre ;-). Etter 6 måneder i USA har fortsatt ikke sett hennes tv-show, men hennes datters + venninne. Alexis og hennes venninne ser på clip av sendiger til Martha og kommenterer vilt.... veldig morsomt! Det finnes masse utklipp på Youtube (sending heter "Whatever Martha").

Martha Stewart gir ut et blad her i USA, Living, der er det masse gode matoppskrifter!

Valentine's Day


Søt idee fra design*spoge. En blogg som man bare blir avhengig av!

Naturnær




Disse møbler og mye mer kan kjøpes her, men jeg tror dere kan ta med noen pinner på neste turen deres og forandre noen Ikea møbler.
P.S: Det første bilde er en håndkleholder, ingen stige.

Lara Cameron er en av eierne av denne australske stoffbutikken jeg har skrevet tildligere om, http://inkandspindle.blogspot.com/. I hennes blogg får du tipps og ideer til ting man kan lage ikke bare med hennes stoffer..... kos dere.

Fabric Rehab - Fabric for Fabric Addict



Denne butikken er basert i England.